Τετάρτη, 01 02 2023
Slide item 2
Slide item 3
Slide item 3


Καλώς Ήλθατε στην ιστοσελίδα του Χρίστου Κουνούδη


    

unnamedΗ ραγδαία προόδος της τεχνολογίας και η μεγάλη εξάπλωση του internet δίνουν σε όλους μας πλέον την δυνατότητα να ενημερωνόμαστε άμεσα για τις ιατρικές εξελίξεις αλλά και να αντλούμε κάθε είδους πληροφορίες που έχουν σχέση με την υγεία μας.

Σκοπός της ιστοσελίδας αυτής είναι η άμεση επικοινωνία με τους ασθενείς, τους συναδέλφους κάθε ειδικότητας όσο και με το ευρύ κοινό. Επίσης φιλοδοξεί να ενημερώσει αντικειμενικά κάθε ενδιαφερόμενο για τις χειρουργικές παθήσεις και την αντιμετώπιση τους, κλασσική ή μοντέρνα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις σύγχρονες ιατρικές τεχνικές της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής στις οποίες εμείς οι χειρουργοί του εικοστού πρώτου αιώνα έχουμε εκπαιδευτεί και εφαρμόζουμε.

Με την συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες, με την εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή των επιστημονικών μας εμπειριών και κυρίως με σεβασμό και αφοσίωση προς τον άνθρωπο – ασθενή θέλω να συμβάλω και εγώ στην βελτίωση της ποιότητας της υγείας στην πατρίδα μας.

     
 

 .
 Επικοινωνία


 
 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα και στο e-mail ή να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και την ερώτηση σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  phone 46 16      Σταθερό: 2106837052
  phone 4 16    Κινητό: 6977684747
  clinic 16 1    Κλινική: 2105799090,2105799000
      e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Υποβολή φόρμας επικοινωνίας
 
   

 

 

Βουβωνοκήλη

Η Βουβωνοκήλη είναι η πιο συχνή κήλη του ανθρώπου, βρίσκεται στην βουβωνική περιοχή και η πρόπτωση του ενδοκοιλιακού οργάνου γίνεται δια μέσω του βουβωνικού πόρου. Είναι συνηθέστερη στους άνδρες όπου μπορεί να κατέβει μέχρι και το όσχεο (οσχεοβουβωνοκήλη).
Η βουβωνοκήλη μπορεί να είναι εντελώς ασυμπτωματική, να εμφανίζεται μόνο ως διόγκωση στην βουβωνική χώρα ή ακόμα και να προκαλεί πόνο ή ενόχληση. Σε περίπτωση που παρουσιάσει κάποια επιπλοκή, συνήθως περίσφιξη, ο πόνος γίνεται έντονος και συνεχής. Τότε η χειρουργική επέμβαση πρέπει να γίνει άμεσα για να προλάβουμε την νέκρωση του εντέρου που πιθανόν να περιέχει.
Ακόμα και οι μικρές ασυμπτωματικές βουβωνοκήλες είναι φρόνιμο να αντιμετωπίζονται χειρουργικά, αφενός για να προλάβουμε τις σοβαρές επιπλοκές τους και αφετέρου διότι τα αποτελέσματα της επέμβασης είναι πολύ καλύτερα όταν η κήλη είναι μικρή. Σκοπός του χειρουργείου είναι να ανατάξουμε την κήλη και να ενισχύσουμε τα κοιλιακά τοιχώματα προκειμένου η κήλη να μην υποτροπιάσει, δηλαδή να μην ξαναεμφανιστεί. Πολλές εγχειρητικές τεχνικές εφαρμόζονται για την αποκατάσταση των βουβωνοκηλών ανοικτά ή και λαπαροσκοπικά. Η τοποθέτηση πλέγματος, η οποία χρησιμοποιείται πλέον ευρύτατα, ελατώνει τις υποτροπές και κάνει την επέμβαση πολύ πιο απλή. Η επέμβαση μπορεί να γίνει ανοικτά με μικρή τομή και τοπική αναισθησία, όπως επίσης και λαπαροσκοπικά με τρεις μικρές τομές αλλά γενική αναισθησία.

Ιατρικό Αθηνών

PERISTERI new

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random