Τρίτη, 31 01 2023
Slide item 2
Slide item 3
Slide item 3


Καλώς Ήλθατε στην ιστοσελίδα του Χρίστου Κουνούδη


    

unnamedΗ ραγδαία προόδος της τεχνολογίας και η μεγάλη εξάπλωση του internet δίνουν σε όλους μας πλέον την δυνατότητα να ενημερωνόμαστε άμεσα για τις ιατρικές εξελίξεις αλλά και να αντλούμε κάθε είδους πληροφορίες που έχουν σχέση με την υγεία μας.

Σκοπός της ιστοσελίδας αυτής είναι η άμεση επικοινωνία με τους ασθενείς, τους συναδέλφους κάθε ειδικότητας όσο και με το ευρύ κοινό. Επίσης φιλοδοξεί να ενημερώσει αντικειμενικά κάθε ενδιαφερόμενο για τις χειρουργικές παθήσεις και την αντιμετώπιση τους, κλασσική ή μοντέρνα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις σύγχρονες ιατρικές τεχνικές της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής στις οποίες εμείς οι χειρουργοί του εικοστού πρώτου αιώνα έχουμε εκπαιδευτεί και εφαρμόζουμε.

Με την συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες, με την εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή των επιστημονικών μας εμπειριών και κυρίως με σεβασμό και αφοσίωση προς τον άνθρωπο – ασθενή θέλω να συμβάλω και εγώ στην βελτίωση της ποιότητας της υγείας στην πατρίδα μας.

     
 

 .
 Επικοινωνία


 
 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα και στο e-mail ή να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και την ερώτηση σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  phone 46 16      Σταθερό: 2106837052
  phone 4 16    Κινητό: 6977684747
  clinic 16 1    Κλινική: 2105799090,2105799000
      e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Υποβολή φόρμας επικοινωνίας
 
   

 

 

Κατακλίσεις

Συχνή κατάσταση σε χρόνια κατακεκλιμένους ασθενής που πάσχουν από Διαβήτη ή άλλα συστηματικά νοσήματα και έχουν προβλήματα θρέψης. Λόγω της συνεχούς πίεσης στο δέρμα προκαλείται ισχαιμία και νέκρωση, η οποία συχνά επιμολύνεται.  Η βελτίωση της θρέψης των ασθενών και η χρήση ειδικών στρωμάτων βοηθούν στην πρόληψη της ισχαιμίας του δέρματος. Γενικά οι κατακλίσεις χρειάζονται καλή περιποίηση προκειμένου να αποφευχθεί η μόλυνση.  Οι νεκρώσεις είναι απαραίτητο να αντιμετωπιστούν με χειρουργικό καθαρισμό. Ειδικά επιθέματα μπορούν να βοηθήσουν στην επούλωση, ενώ σπανιότερα είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν τεχνικές πλαστικής χειρουργικής για την αποκατάσταση των ελλειμμάτων.

Ιατρικό Αθηνών

PERISTERI new

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random